9 Temmuz 2012 Pazartesi

Her Telden YARUZE Hit...

YA&RU&ZE kardeşler olarak müziği ne denli sevdiğimiz malum.YA ve ZE'ye nispeten daha az ilgili olan RU bile kayıtsız kalamıyor müziğe artık.

Yazın gelişiyle birlikte, tempolu,enerjik şarkılara ruhlarımızında coşkulu eşliğiyle,bilhassa arabada, mübalağasız bir tek amuda kalkmadığımız(yoksa onu da yapmışlar mıydı?) kalıyor.Öylesine içten,öylesine keyifli,öylesine coşkun ve taşkın katılıyor ki bedenimiz müziğin ritmine,dışarıdan görenler "ailecek delirmişler" yakıştırması yapabilir haklı olarak."Delibaşı" olarak da beni seçeceklerine eminim :)

YARUZE hitte bu yazın favori şarkıları arasında, "Survivor" programından tanıyıp bilhassa çocukların sevgisine mazhar olmuş şu şarkı başı çekiyor:
  

Otomobile bindiğimiz andan itibaren ilk istekleri CD'yi açmamız yönünde.Dinlemek istedikleri ilk şarkıda bu tabi.Portekizce söylenen bu şarkıya, bizimkiler kendi lisanlarınca pek de güzel eşlik ediyorlar..İnene dek üst üste 20 kez dinlediğime yemin edebilirim.Aşırı doz yüklemesi kusma etkisi yarattı sanırım bu nedenle :(

Bir diğer şarkı ise ailecek favorimiz neyse ki :)Dilediğimizce dinlemekte sakınca yok bu nedenle;şimdilik tabi ;)
Slow şarkılara çocukların pek itibar etmediklerini biliriz;fakat bu şarkı nasıl olduysa bizim veletler tarafından son derece ilgi görmekte;özellikle cool adam RU tarafından bangır bangır eşlik edilip, bittiği an tekrar açtırmak suretiyle.Ama sevilmeyecek gibi de değil ki;bakınız:



Şarkıda Emre Aydın'a eşlik eden bu pamuk sesli hatun,aynı zamanda şarkının söz ve bestesinin de sahibi "Gülden Ayşe Mutlu" adında genç bir yetenek.
Ben(biz) pek beğendim(k)...

6 yorum:

  1. :)demek oralarda da meshur bizim delicia:))
    muzik boyle bisey iste,burda benim oglumun dilindeki sarki,cok uzaklarda yaruze´de...harika...burdan oraya sanki bir kopru ve her iki ucundada dunyalar tatlisi cocuklar...opuyorum cok..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müziğin dili ve etkileri evrensel Tijencim.Bilhassa,duyguların en ham halini yaşayan çocuklarda,ezgilerin yarattığı etki nasıl da ortak değil mi?
      Öperim seni de oğluşu da Tijencim...

      Sil
  2. Bizim bu aralar favori şarkılarımız arapça :D ben bile gülüyorum ama dedemiz arabada arapça dinleyince bizim de hitlerimiz aynı şarkılar oluyor :D Pek bir kıvrak olduğunu söylememe de gerek yok sanırım :D Anası kılıklı kızım, kapı gıcırtısına kıvırır oldu :D

    YanıtlaSil
  3. Gönülüm bizimki de müzik delisi ama öyle slow şarkılar değil asla favorisi, bu sebeple sana gına gelmiş olsa da benim favorim ilki :) Eve gidince dinleteceğim bizimkine mutlaka. Gitarımız var bir de, onunla eşlik ediyor şarkılara :)
    Yaz mevsimini seviyorum, biraz da güneş etkiliyor çocukların enerjisini galiba, mümkün mü kara kışta arabanın içinde oynaya oynaya gitmek mesela? Yaz bitmesin bu sebeple ya da güneş gitmesin hiç değilse :)
    öperim

    YanıtlaSil
  4. direksiyon başında çıldırmayı ben de pek severim. hele uzun yoldaysam. mutlaka şöyle hoptirinam birşeyler olur cd çalarda. kaşımla gözümle bile oynarım :)

    YanıtlaSil
  5. Off, bu kadar mı olur?? Rüzgar günde beş-altı fasıl "Assim voce me mata" diye inletiyor ortalığı. Ben arada coşup şarkıya katılayım diyorum, her defasında "sen yanlış söylüyorsun, suuuus" diye sinirimi bozuyor. Ukala şey :)))

    YanıtlaSil

Yorulmadan yorumladığınız için teşekkür ederiz...

Related Posts with Thumbnails