16 Mart 2011 Çarşamba

Buluşma ve kaza...

Güzel bir gündü bugün.
Face'den ikiz anneleri grubundan tanıdığım çok değerli arkadaşlarım var benim.İşte onlardan biri olan güzeller güzeli ikiz annem Esracım birkaç gün öncesinden aradı ve onların artık rutine oturttukları buluşmaların bir yenisini daha yapacaklarını benimde gelip gelmeyeceğimi sordu.Bende gelmeyi çok isterim,bir aksilik olmazsa katılırım tabi dedim.Bugünde programımı ona göre yaptım.Buluşma noktası İdealtepe Günaydın restauranttı.Tuzla'daki işyerimden saat 13:00 gibi çıktım.13:30 da buluşulacaktı.14:15 gibi oradaydım.Esra,Filiz ve Gülşah'la daha önceden de bir buluşma gerçekleştirmiştik,sadece Yeşim'le karşılaşma fırsatı olmamıştı.Onu da tanıdığıma çok memnun oldum.Yeşim ve Esra çocuklarıyla katılmışlardı.Hepsi birbirinden şeker,maşallah...Ece ve Can 4 yaşındalar ve inanılmaz tatlılar.Poyraz ve Ilgaz ise 2 yaşlarında ve tam yemelikler.Onlar restaurantın parkında oynarken bizde rahat rahat yemek yedik ve bol bol sohbet ettik.Kahvelerimizi içtikten sonra 17:30 gibi ayrıldık mekandan.Umarım tekrar görüşürüz.
Çocuklarım sayesinde ne güzel arkadaşlar edindim böyle,çok mutlu oluyorum yeni insanlar tanıdıkça.YA sayesinde 2006 anneleri grubum var,ara ara onlardan birkaçıyla buluşuyoruz.Sevgili Hatice'de onlardan biri.Çok sevdim kendisini,hep görüşelim isterim.
Bu arada,bu akşam oldukça ucuz atlattığımız bir kaza yaşadık.Çocuklar eve geldikten sonra Necoyla ben mutfakta yemek hazırlarken çocuklar içerde oynuyorlardı.Birden pattttt diye bir ses geldi.Can havliyle içeri girdiğimizde YA ve ZE korkudan beti benzi atmış şekilde ağlıyorlardı.Anneeee anneee diye anlatmaya çalışıyorlar ama o denli korkmuşlar ki dilleri dönmüyor.Sonra biraz sakinleşince "cam kırıldı" diyebildi YA.Nasıl yani!!!! Camı görünce gözlerimize inanamadık.Koskoca cam zeminden itibaren tavana kadar boydan boya kırılmış ama Allah'ın mucizesi olarak üstlerine düşüp kırılmamış.Şok geçirdik resmen.

Olay şöyle gerçekleşmiş:Koltuğun kollarına çıkan RU ve ZE el ele tutuşup aşağı atlıyorlarmış,en son çıkışlarında RU,ZE'yi itmiş ve ZE aşağı düşünce sanırım cama sert bir şekilde baskı yapınca tavandan yere kadar uzanan koca cam kırılıvermiş.Ve mucize eseri kırılıp çocukların üstlerine düşmemiş.Ya düşseydi,ooo kabus gibi,verilmiş sadakamız varmış,akşam akşam büyük bir facianın ucundan dönmüşüz gerçekten.Allah'ım sen koru Yarabbim.
Nasıl korktu kuzularım nasıl panik halinde ağladılar,kıyamam.Gece boyu camın yanından bile geçmediler.Bu büyük bir ders oldu onlara aslında,ama ne kadar belleklerinde kalır bilemem.


Allah böyle kazalardan hepimizi korusun....



20 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun arkadaşım.Verilmiş sadakaları varmış çocuklarının....Allah beterlerinden korusun meleklerini...

    YanıtlaSil
  2. buyuk gecmis olsun, cam korkulacak gibi... allah hepsini korusun xx

    YanıtlaSil
  3. Çok çok geçmiş olsun Allah korumuş...

    YanıtlaSil
  4. çok geçmiş olsun allah korumuş. sen de korkmuşsundur.
    bu arada hatunlar maşallah her biri diğerinden şık ve güzel nazar değmesin sizlere

    YanıtlaSil
  5. allah korumuş geçmiş olsun

    buluşmalar ne güzel ne güzel eğlenmişsiniz.

    bende mimin vardı cevaplamak istersen tabi
    iyi geceler

    YanıtlaSil
  6. Canım çok ama çok geçmiş olsun okurken tüylerim diken diken oldu.Hakikaten verilmiş sadakanız varmış.Allah beterinden korusun inşallah..
    Çok korkmuşlardır eminim kıyamam ben onlara.

    Buluşmanız çok güzel geçmiş ah keşke aranızda olabilseydim senin ve yeşimin sesini biliyorum ama karşı karşıya olabilmek çok güzel olurdu.Neyse nasip diyelim:)

    YanıtlaSil
  7. Cok cok gecmis olsun,Allah korumus gercekten,insallah tekrari olmaz,sevgiler size...

    YanıtlaSil
  8. Allahım tüm kuzularımızı esirgesin. kazalardan belalardan kötülüklerden korusun. Melekleri hiç ayrılmasın yanlarından. çok çok geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin

    şu buluşmalara nasıl imreniyorum bilemezsin.

    YanıtlaSil
  9. gönül büyük geçmiş olsun.canımm hemen git bir muhtaç insana sadaka ver.karşılık gelmiş olur.

    YanıtlaSil
  10. çok geçmiş olsun canım ya allah korumuş neyse ki zarar görmemiş kuzucuklar

    YanıtlaSil
  11. Canlarım ciğerlerim hepsi birbirinden güzel arkadaşlarım,
    Hepinize çok teşekkür ediyorum,iyi dilekleriniz ve samimi duygukarınız için.
    Seviyorum sizi...

    YanıtlaSil
  12. çok çok geçmiş olsun Allah'ım korumuş resmen...

    YanıtlaSil
  13. ohhh ne ala diyecektim ki kaza haberini okudum .. geçmiş olsun Yaruzem.. hakkaten verilmiş saadakanız varmış.. bazen ne yazık ki böyle böyle korkup çekinmeyi öğreniyorlar..

    hani diyorlar ya bir ders bin nasihate bedeldir diye.. o misal..

    öperim

    YanıtlaSil
  14. çok gemiş olsun canım önecelkle allah korumuş .buluşmalarda çok güzel bende ikiz annesi olmak istiyorum çok istedim ilk bebeğimde olmadı ama 2.ye çok istiyorummmm

    YanıtlaSil
  15. Çok ama çok geçmiş olsun Yaruze :( Allah korumuş kuzuları...

    YanıtlaSil
  16. Nerelerdesin herşey yolunda mı?

    YanıtlaSil
  17. Ebrucum teşekkür ederim,herşey yolunda diyelim,öenmli bir sorun yok.Ancak yoğunum çok ve fakat hem canım yazmak istemiyor hemde fırsat bulamıyorum...
    Bir kaç kez yazmaya yeltendim ama ıı-ııhh olmadı,bu kapanma olaylarından sonra falan soğudum sanırım biraz.
    Umarım geçicidir.
    Sen nasılsın canım?Sağlığın iyidir inşallah.Görüşemedik tekrar...
    Öperim seni çoookkk.
    İyi bak kendine

    YanıtlaSil
  18. ben iyiyim herşey normal:)
    Ben de öperim

    YanıtlaSil

Yorulmadan yorumladığınız için teşekkür ederiz...

Related Posts with Thumbnails