9 Mayıs 2012 Çarşamba

:(

Hayat böyle kardeş;

Bir tatlı,bir acı...

Bir mutluluk,bir hüzün...

Bir var,bir yok...

Sen hep iyi ol da,gerisini en iyi Allah kararlıyor zaten...

Seviyoruz seni
Biliyorsun...

























Anneler günün kutlu olsun...

-----------------------------------------------------------------------------
Teyzeye Not:

Resmi senin için Yamaç yaptı.O'na durumu anlattığımda, güzel bir resmin seni mutlu edeceğini düşündü ve hemen bunu yapmaya koyuldu.Resimdekiler sırasıyla:

1. RU
2. YA
3. Hacer
4. Teyze(malum)
5. ZE
6. Baba
7. Anne
8. Selçuk abi (teyzemizin eşi)

*Güzel ve güneşli bir günde hepimiz bir aradayız(anane,dede ve dayı sanırım dışarı çıkmış!!!) Evin etrafında toplanmışız.Evin hemen yanıbaşından -teyzemiz Galatasaraylı olduğundan- sarı kırmızı bir otomobil geçiyor.Onun devamında ise deniz var ve biri hoooppp diye!!! denize atlamış;buna mukabil bir dalga oluşmuş..Teyzemizin elinde, mutlu olsun diye alınmış çiçekler var ve hepimiz deniz manzarası eşliğinde keyif yapıyoruz.

*Teyzeye sevgi mesajını da artık iyiden iyiye okumayı ve yazmayı öğrenen YA, kendi çabalarıyla yazdı elbette...Kendi kendine okumayı ve yazmayı öğrenen oğlumun azmine ve hevesine hayran olmamak elde değil...

24 yorum:

  1. teyze sevgisi harika :)
    teyze iyidir inşallah

    YanıtlaSil
  2. Teyze iyi çok şükür,ama :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aklıma gelen değildir inşallah diyorum :(

      Sil
    2. maalesef öyle Baharım,
      ama moralimiz iyi,daha çok genç,önünde çooookkkk zaman var...

      Sil
    3. iyi ki varsınız yanında destek olduğunuz için mutludur :)
      allah gönlüne göre versin bundan sonrasını, selamlar...

      Sil
  3. keske bende teyze olabilseydim de Yamac gibi duygu yuklu, ince dusunen bir yegenim olsaydi. Ne sanslisiniz bir bilseniz?:)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir resim biliyormusun keşke hep hayat o resimlerdeki gibi güzel ve renkli olsa ama işte malesef olmuyor genede o tatlı küçük kalplerin hürmetine yüce yaradan neleri tersine çevirmiyorki. Biz kulların akıl sır erdiremediği neler olmuyorki hemde bir duayla sadece. Oyüzden herşey Allah'tan inşallah ki dermanı da Allah'tan.

    YanıtlaSil
  5. Çok gecmiş olsun :( Teyze anne yarısı.. Affına sığınarak tam ne olduğunu anlayamadım, hala bu saatte mesaide olduğum için olabilir. Yine şifa diliyorum kardeşine :(

    Yamaç'ın kendi kendine okuma-yazmayı öğrendiği okudum.. Ve takdir ettim hem O'nu hem seni.. Ben de hayranım şuan...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hamileydi canım.Maalesef yolunda gitmedi :(
      Teşekkür ediyorum iyi dileklerin için...

      Sil
    2. :( daha çok üzüldüm şimdi.. Keşke öğrenmeseydim :( Tüm dualarım onunla.. Tekrar o güzel mutluluğu yaşar en kısa zamanda İNŞALLAH..

      Sil
  6. Off be Gönülüm, daha baştaki o üzgün suratı görür görmez anladım ama inşallah değildir tahmin ettiğim gibi dedim kendime. Yazının devamı öyle olduğunu gösterince çok üzüldüm. Ben, kötü oluyorum böyle. Allah sabır versin hepinize inşallah. Rabbim yüreğini okur ve dileğini gerçekleştirir inşallah en hayırlı zamanda.

    YanıtlaSil
  7. hersey genc teyzenin gonlunce olsun.rab en kisa zamanda istegine kavustursun insallah.
    ve yamac,masallah tebrikler,ne kadar akilli ve basarili,,

    YanıtlaSil
  8. allah herşeyi hayırlısıyla, vaktinde verir.. onun mutluluğu için çarpan minik yürekler oldukça en kısa zamanda dileği gerçek olur inşallah..

    YanıtlaSil
  9. teyze anne yarısıdır dimi diye soruyor Yusuf'um zaman zaman bana evet oğlum diyorum teyze anne yarısıdır. O zaman ben teyzeme de anne diyebilir miyim diyor bu defa elbette teyzen mutluluktan bulutların üzerine çıkar diyorum. O ayrı bir bulut üzerine çıkıyor. Teyze anne yarısıdır. Rabbim bir daha yaşatmasın en kısada en güzeline kavuştursun. İnşallah teyzemizi

    YanıtlaSil
  10. ÇOK üzüldüm...ne diyeceğimi bilemiyorum...zaman herşeyin ılacıdır. umarım isteğine en kısa zamanda kavuşur. sevgıler...

    YanıtlaSil
  11. teyzeye geçmiş olsun.. bu moral ona iyi gelecektir. yamaç a da kocaman bir aferin ve maşallah :)

    YanıtlaSil
  12. Gönülüm,

    İçimde uktedir kız kardeş. bunu duymayan kalmadı belki. Ve sırf bu yüzden kızıma kızkardeş yapmak istiyorum.
    Siz çok güzel bir ailesiniz. Gıpta ediyorum maşallah. Ne güzel bağlısınız birbirinize. Ve kuzuların çok şanslı , anane, dede, teyze, dayı..gibi muhteşem sevgilerle büyüyor. Ama onlar da çok şanslı.Çünkü senin yetiştirdiğin böyle duyarlı , böyle harika yeğen ve torunlara sahipler.
    Rabbim kardeşinin gönlüne göre versin.

    YanıtlaSil
  13. Böylesi hayırlıymış demekki Gönül'cüm.Daha önce aynı acı duyguyu yaşayan biri olarak diyorum ki, bunu gelde teyzeye anlat.Kim ne derse desin içinden atamıyor insan bi süre.Yıllar geçmesine rağmen hala bazen aklıma gelir ve kötü olurum. :( En kısa zamanda Allah hayırlısını verir inşallah tekrar...

    YanıtlaSil
  14. Gönül, inan okurken bir ah çektim içimden :(
    Çok üzüldüm gerçekten, inşallah tez vakitte Allah yeniden nasip eder hamileliği ve sağlıkla kucağına alıp, büyütmeyi. İnan canı gönülden diliyorum bunu şimdi.
    Ben kendi çocuğuma bakarken dahi dua ediyorum isteyen her kadının yaşaması için anneliği.

    Resim çok güzel, Yamaç ne kadar güzel ifade etmiş herşeyi.

    YanıtlaSil
  15. Kız kardeşin yeri çok farklıdır bilirim, Allah kardeşinin gönlüne göre versin arkadaşım...

    YanıtlaSil
  16. maşaallah kendi kendine öğrendi demek..fakat resim kabiliyetide var.çok güzel olmuş resmi eminim teyzeside çok mutlu olmuştur Yamaç'ın:))

    YanıtlaSil
  17. teyzecik üzülmesin bebek ne zaman geleceğini, en doğru zamanı bilir ve gelir ;) demek ki biraz şakacı bir bebeği olacak ki geleceğim demiş kandırmış annesini.. yeğenlere gelince, bu üçü bir arada kahve tadındaki üçlüye hayranım ve keyifle takip ediyorum.. ve bütün aileyi sevgiyle bir araya getiren, ailenin gücünü çocuklarına öğreten sevgili YARUZE, tebrikler... Anneler Günün kutlu olsun..

    YanıtlaSil
  18. Gönül'cüm,
    Çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  19. Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Umarım bir dahakine sağlıklı sıhhatli bir şekilde alır kucağına.. bunları da bir bulutun arkasından bakar gibi hatırlar sadece...Yamaç'ın duyarlılığı şahane:) kendi kendine okumayı sökmesi de muhteşem:)) Anneler gunun kutlu olsun...

    YanıtlaSil

Yorulmadan yorumladığınız için teşekkür ederiz...

Related Posts with Thumbnails