4 Haziran 2012 Pazartesi

Yusuf yusuf :)

Geçen yıl ansızın tarifi mümkün olmayan bir ağrıyla öğrenmiştim safra kesemin yerini.Doğum sancısını hafife alacak denli sarsıcı bir ağrıydı hissettiğim;dayanılmaz ve hayattan soğutucu...

Bir süre direndim,hemen ameliyat olmak istemedim;zira ne kadar uzun kalırsa o organ vücudumda, o kadar kardır diye düşündüm;işlevi var ki koymuş O'nu Yaradan.Halbuki uzun vade de ciddi sorunlara yol açabilirmiş alınmaması;sonradan öğrendim.Zaten ağrılar öyle dayanılmaz oluyor ki, o dakka değil safra kesesi, derman olacak deseler kafamı kesmelerine ses etmeyeceğim.

Cuma günü doktorum aradığında biraz panikledim.Aslında hiç öyle canı kıymetli biri değilim,ağrı eşiğimde yüksektir, aman demem öyle her ağrıya fakat ilk ameliyat deneyimim olunca ister istemez bir irkilme hissettim iş ciddiye binince.
Yarın yatıyorum hastaneye;çarşamba ameliyat olacağım,muhtemelen perşembe taburcu olurum bir aksilik olmazsa.Kapalı ameliyat diye tabir edilen Laparoskopi yöntemiyle gerçekleşecek operasyon ve ben dilerim sağ ve salimen döneceğim yeşil sahalara en acelesinden :)

Dua ve iyi dilekleriyle yanımda olan herkese şimdiden binlerce teşekkürler...

17 yorum:

  1. Çook geçmiş olsun, inşallah kolaycacık geçer ve sağlığınıza kavuşursunuz...
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Gönülüm, çok geçmiş olsun. En acilinden şifalar dilerim tatlım. Yeşil sahalara dönüşünü dört gözle bekliyorum canım. çok öptüm.

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun,hayırlısıyla kolayca atlasırsınız inşallah,artık kolayca hallediyorlar,kapalı ameliyat daha rahat olacaktır şüphesiz.Sağlıkla ve mutlulukla döneceğinize eminim.

    YanıtlaSil
  4. su gibi geçip gitsin inşallah..çok geçmiş olsun..bekliyoruz..

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun..
    Acil şifalar diliyorum...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Gönülcüm kayınvalidem oldu üç sene önce, bir haftada eski hayatına döndü ama dinlenmen gerekiyor başlarda elbette. Allah yardımcın olsun, tez vakitte sağlıkla çocuklarına kavuştursun. Duacıyım..

    YanıtlaSil
  7. çabuk git gel, tuzlada bekliyorum :) geçmiş olsun datlummmm

    YanıtlaSil
  8. çok gecmiş olsun acil şifalar diliyorum..

    YanıtlaSil
  9. gecmis olmus,ayni yontemle babam ameliyat oldu.30 dakika bile surmedi,ertesinde ise bir haftada eski haline dondu.bol bol dinlenmeniz gerekiyor.
    acil sifalar diliyorum ,,sevgilerimle

    YanıtlaSil
  10. Şimdiden geçmişler olsun canım. Benim de annemin arkadaşı oldu iki hafta önce, hemen toparlandı. Kendine dikkat et, güzel haberlerini bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  11. Çok geçmişler olsun.Korkunun ecele faydası yok derler ya hani.Eşimde erteledi erteledi.Kapalı diye girdi ameliyata sonradan açığa çevirmek zorunda kalmış Doktoru.Ameliyat süresi uzadı.Bize sonradan haber verildi.Onun sonradan haberi oldu .6 ay oldu olalı.Maşallah çok iyi.İnşallah sizin ameliyatınız da hiç sorunsuz geçer .Oyalanmadığınız iyi olmuş bence.RAbbimden acil sifalar diliyorum.

    YanıtlaSil
  12. Tatlım çok geçmiş olsun. Sen güçlü hatunsun, 3 çocukla başa çıkıyorsun bu sana vız gelir. Herşey umduğundan da kolay geçer inşallah canım.

    YanıtlaSil
  13. Çok geçmiş olsun. çok basıt bır operasyon, endışelenmene gerek yok:)

    YanıtlaSil
  14. şimdiden geçmiş olsun canım, annem de olmuştu aynı şekilde merak etme çabuk iyileşeceksin inşalllah ...

    YanıtlaSil
  15. Çok geçmiş olsun Gönül.Annemde safra kesesi ameliyatı oldu,kolay bir ameliyatmış,çabuk toparlarsın.Gerçi benim annem ameliyat dömüşü kaza geçirdiği için tekrar hastanelik olmuştu.

    YanıtlaSil
  16. Geçmiş olsun. Bende bloğuma beklerim.

    Görüşmek üzere
    www.bakbuharika.blogspot.com

    YanıtlaSil
  17. Acil şifalar. Umarım tez zamanda iyileştirsin canım

    YanıtlaSil

Yorulmadan yorumladığınız için teşekkür ederiz...

Related Posts with Thumbnails