30 Aralık 2010 Perşembe

İlhami nerdesin?

Yeni yıla dair bişeyler yazayım diyorum ama içimden gelmiyor.İçimden gelse elim ermiyor.Elim erse dilim dönmüyor.Dilim dönse vaktim olmuyor...
Velhasıl olmuyor işte...

Yazı yazmak için konsantre olmam gerekiyor.Dış etkenlerden izole bir ortam konsantrasyon için ilk koşul.Şayet çevrede duyularımı sekteye uğratacak etkenler varsa -ki olmaması çok zor,mümkün değil iyi bişeyler çıkmaz ortaya.Zırvalar durur,beceremeyince kapatır kalkarım.Birde bir konu üzerine fazla düşünüyorsam,şartlandırmışsam kendimi o konuyla ilgili yazmaya,o zamanda gaklayıp guklamaya başlıyorum.Spontane dökülecek kelimeler önce     zihnime,sonra parmaklarıma,nihayetinde klavyeye.5 dakkada koca bir sayfayı deviriyorum da haberim olmuyor.


Kaç gündür,2010 a veda yeni yıla merhaba amaçlı bir yazı yazayım diye kendimi sıkıyorum sıkıyorum ı-ııhh cık gelmiyor içimden.
Esin vermesi adına yılbaşı ağacımızı tam karşıma diktim ki yanıp sönen ışıkları bana yeni yıl coşkusunu aşılasında ruhumdan beynime ordan elime geçişler kolay ve hızlı olsun diye ama yok nafile.Şimdilik umut yok.Zorlamamak lazım,cebren yolada gelmiyor ki bu meret.

Bakalım,hayırlısı,son iki gün belki İlhami bey bir ara uğrar da, üç beş satır kelam ederim biten ve başlayacak yıllara ithafen...

Hadi hayırlısı...

3 yorum:

  1. ı-ıh dediğin gibi zorlayınca hele hiç olmuyor.. hatta aksine pek sevimsiz oluyor.. ya bana çok anlamlı da gelmiyor illa 2011 geliyor diye havaya girmek, girmeye çalışmak.. olmuyorsa olmuyor değil mi:) 2-3 yılbaşı mimi var bekleyen ben de ilhamiyi bekliyorum görürsen bana da yolla yaruzem:)

    YanıtlaSil
  2. Aynı ilhamiye benim de ihtiyacım var mümkünse sizlerden sonra ben de alayım.Zira sabahtan beri bari güzel bir şeyler yazayım da şu 2010 u öyle göndereyim diyorum bir an önce ama olmayınca olmuyor bakalım daha yarın var belki gece uğrar:)

    YanıtlaSil
  3. Kızlar İlhami bana uğrar uğramaz kulağından çektiğim gibi size yollarım hiç merakta kalmayın.
    Uğramazsa da keyfi bilir.Kaçanı kovalamayız.

    YanıtlaSil

Yorulmadan yorumladığınız için teşekkür ederiz...

Related Posts with Thumbnails