30 Ocak 2011 Pazar

Karne,gurur,hediye,eğitim...

Geçen yılki cici öğretmenimiz Esra 
Dün karne alındı malum.Bizde de bir okullu olduğundan bizde aldık haliyle.Her ne kadar karnemizde ki notlar gülen yüzlerden ibaret olsa da,bu da bizim için bir gösterge sonuçta.
Bundan önceki yazımda,karnedeki notlara dair sinyaller aldığımı ve duyduğum memnuniyeti kaleme almıştım.Ee sonucu biliyorduk bu nedenle.Ama yine de somut göstergesi olmalıydı sözle dile getirilenin ki resmiyete dökülebilsin.
Sabah işe gitmek için evden çıkarken,YA' da uyanmıştı ve ona bugün karne günü olduğunu ve kendisine sürpriz yapabileceğimi hatırlatmıştım.Karne alırken yanında olmak istiyordum.Sonra da ordan çıkınca beraber bişeyler yaparız ve hatta kendisinin beğeneceği birde hediye alırız diye düşünmüştüm.Ama evde ki hesap çarşıya uymadı,ya da işte ki hesap demeliydim sanırım.
İşlerim o denli yoğundu ki,bırak erken çıkıp,okula gidip sürpriz yapmayı,mesaiyi uzatsam mı diye bile düşündüm bir an.Çıkamadım da nitekim,bende madem planladıklarımı uygulayamadım,o halde gidip bir hediye alayım da en azından başarısını ödüllendireyim,mutlu edeyim yavrucuğumu dedim.Yazı tahtası mı,uzaktan kumandalı araba mı ikileminde epey bocaladıktan sonra yazı tahtasını da çok istemesine rağmen "araba her zaman önceliğidir" düşüncesinden yola çıkarak uzaktan kumandalı araba alıp döndüm eve.
Ben gittiğimde evdelerdi.Ayrıca babannesi ve kuzeni Emre'de misafir olmuşlardı İçeri girer girmez hemen karnesini istedim YA'dan.Gitti getirdi.Koskocaman yıldızlı,gülen yüzlerle dolu bir karne getirmişti oğlum.Sınıfta karnesinde yıldız bulunan 5 öğrenciden biri imiş bu da ayrıca mutlu etti beni.O benim gönlümün yıldızı o ayrı.
Bu başarılı karne için önce teşekkür ettim kendisine ve ne kadar gurur duyduğumu dillendirdim.Onu çok sevdiğimi bu vesileyle tekrar dile getirdim.Ardından hediyesini verdim,kardeşleri ondan heyecanlı geçtiler etrafına.Hep beraber açtılar,arabayı gördüğünde kutusunun üstündeki diğer renkleri gördü ve "aaa kırmızısı ne kadar güzelmiş" dedi.Ben sarısını almıştım oysa.Annesine mi çekmiş ne...
Bu özel anları foto ile ölümsüzleştirmek isterdim ama makinemle ilgili durum malum.Neyse okulda çekilen fotoları bekleyeceğiz artık.

Kaynak: google görsel
Bu arada bu hafta sonu cumartesi ve pazar 2 günlük eğitim programım vardı.Bugün ilkine katıldım yarında gideceğim.Taaa Gayrettepe'de üstelik sabahın 09:00 unda.Konusu İlk Yardım.2 günlük teori ve pratikten oluşan eğitim sonucunda haftaya yapılacak sınavın ardından 85 ve üstü puan alırsanız sertifika almaya ve İlk Yardım uygulama ehliyeti edinmeye hak kazanıyorsunuz.Oldukça keyifli ve faydalı,8 saatlik bir eğitim gerçekleştirdik bugün,yarında öyle olacağını umud ediyorum.
Ahhh bir de ulaşım bu kadar zahmetli olmasa...

Gidip yatsam iyi olacak,zira sabah 08:00 de yollarda olacağım....

8 yorum:

  1. Canım benim başarılarının devamını dilerim.Maşallah oğluşuna inşallah başarı hep yanında olur hayatı boyunca.

    YanıtlaSil
  2. Ayy tebrik ediyorum yıldızlı karnesini miniğin :)

    YanıtlaSil
  3. Tebrik ediyoruz sizleri,ne büyük mutluluk...Sevgiler canim.

    YanıtlaSil
  4. kırmızı arabasıyla güle güle oynasın Ya. , anneliğin karne nimetiyle tanışmış , ne kadar keyiflidir kim bilir ? Başarıalrı daim olsun Ya.nın...
    Keyifli tatiller ve sanada iyi dersler diliyorum...

    YanıtlaSil
  5. YARUZE BLOĞUMA HOŞGELDİN ÖNCELİKLE.BİR ANNE İÇİN NE GÜZEL GÜNLER BUNLAR.DARISI BAŞIMA ÇOK MERAK EDİYORUM O GÜNLERİ ŞİMDİDEN
    SEVGİLER

    YanıtlaSil
  6. yaruze tekrardan hosgeldin, let it be dinleyerek seni okumak pek keyifli oldu:))umarım haftaya sınav iyi geçer başarılar..

    YanıtlaSil
  7. başarılarının devamını dilerim akıllı Ya. Öğrenci olasım geldi

    YanıtlaSil
  8. ikiz annesi,fragola,bir terazi kızı,içimizdeki karnaval,sezobigo,birdy,küçük mucizem,
    Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim güzel dileklerinizden ötürü.Darısı başınıza...
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Yorulmadan yorumladığınız için teşekkür ederiz...

Related Posts with Thumbnails